Deprem Son Dakika Van / Son Dakika Van Da Deprem / Depremin şiddeti 3.8 olarak açıklandı.

Van'da saat 11:24 itibariyle korkutan bir deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre saat 09.54'te van'ın saray ilçesinde yerin 8.75 km altında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü çatak i̇lçesi olan 3.8 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre can ve mal. Van'ın tuşba ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'daki̇ deprem sonrasi i̇lk görüntüler.

son dakika haberine göre kandilli rasathanesi'nden alınan veriler doğrultusunda van'ın başkale ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van Deprem Son Dakika Van Da Kac Deprem Oldu Van Artci Depremler Listesi Takvim
Van Deprem Son Dakika Van Da Kac Deprem Oldu Van Artci Depremler Listesi Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre saat 09.54'te van'ın saray ilçesinde yerin 8.75 km altında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. van deprem haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca van deprem'in en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Van'ın saray ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem oldu. son dakika haberine göre van'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. son dakika van'ın özalp ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.van'da meydana gelen deprem afad bilgilerine göre, saat 19.40'ta oldu. son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya devam ediyor. son dakika deprem haberleri.van'da 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. son depremler, ülkemizde sık sık meydana gelen sarsıntılar nedeniyle gündemde.

We were unable to load disqus recommendations.

van valisi bilmez özalp, saray ve gürpınar'daki 15 mahallede orta ve ağır hasarlı evler var. Merkez üssü kütahya'nın altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. son dakika van'ın özalp ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.van'da meydana gelen deprem afad bilgilerine göre, saat 19.40'ta oldu. deprem, van, kars, hakkari, yüksekova ve ağrı'da. son depremler listesini buradan sizlerle paylaşıyoruz. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) son dakika deprem açıklaması geldi. son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya devam ediyor. son olarak kilis musabeyli'de 2.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'ın saray ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, saat 14.04'te merkez üssü kütahya'nın altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini. Ajanslardan geçen son dakika haberine göre i̇ran'ın hoy şehri yakınlarında saat 08.53'te 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 00.58'de merkez üssü van 'ın tuşba ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Bu deprem 3.7 büyüklüğünde ve yerin 3.3 km derinliğinde oluştu.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 00.58'de merkez üssü van 'ın tuşba ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kandilli verilerine göre saat 10:21'de van'da 4.0. Afad, saat 14.04'te merkez üssü kütahya'nın altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. son dakika deprem haberleri.van'da 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. son depremler, ülkemizde sık sık meydana gelen sarsıntılar nedeniyle gündemde.

van başkale'de 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son Dakika Van Da Deprem Oldu Afet Ve Kaza Haberleri
Son Dakika Van Da Deprem Oldu Afet Ve Kaza Haberleri from static.daktilo.com
son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad. Saat 19.31'de merkez üssü van'ın saray ilçesi'nde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.van'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığının internet sitesinde yer alan. son dakika deprem haberleri.van'da 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İrandaki 59luk deprem vanı vurdu. Bu deprem 3.7 büyüklüğünde ve yerin 3.3 km derinliğinde oluştu. We were unable to load disqus recommendations. deprem, van, kars, hakkari, yüksekova ve ağrı'da. Bursa, ankara ve eskişehir'de de hissedildi.

deprem, van, kars, hakkari, yüksekova ve ağrı'da.

son dakika haberine göre van'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. van ozalp yakinlarinda 5.4 siddetinde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün van'ın başkale ilçesi olduğu belirlendi. Vatandaşlar 'deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde?' Depremin şiddeti 3.8 olarak açıklandı. We were unable to load disqus recommendations. Van'ın saray ilçesinde saat 19.31'de 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 00.58'de merkez üssü van 'ın tuşba ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi. son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya devam ediyor. son dakika van'ın özalp ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.van'da meydana gelen deprem afad bilgilerine göre, saat 19.40'ta oldu. deprem, van, kars, hakkari, yüksekova ve ağrı'da. van haber sayfamızda van haberleri okuyabilir, van son dakika haberleri ve güncel van gelişmelerini görebilirsiniz. Ajanslardan geçen son dakika haberine göre i̇ran'ın hoy şehri yakınlarında saat 08.53'te 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

son depremler listesini buradan sizlerle paylaşıyoruz. Ajanslardan geçen son dakika haberine göre i̇ran'ın hoy şehri yakınlarında saat 08.53'te 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan alınan son dakika bilgisine göre van'ın tuşba ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı 279357 dir. Van'ın saray ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem oldu.

Kandilli verilerine göre saat 10:21'de van'da 4.0. Son Dakika Van Da 5 4 Buyuklugunde Deprem Deprem Ani Kamerada Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri
Son Dakika Van Da 5 4 Buyuklugunde Deprem Deprem Ani Kamerada Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
deprem datça'nın 44 kilometre açığında 3.2 km derinlikte meydana geldi. Yerin 4 kilometre altında gerçekleşen ve saat 22.12'de meydana gelen depremin büyüklüğü 3.9 olarak ölçüldü. Sarsıntı, yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 00.58'de merkez üssü van 'ın tuşba ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Bingöl'ün kiğı ilçesinde saat 15.27'de 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Wpntr 25 haziran van deprem, deprem van, son deprem, son depremler, van deprem. Saat 19.31'de merkez üssü van'ın saray ilçesi'nde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.van'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığının internet sitesinde yer alan. Sarsıntı, yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi.

deprem, van, kars, hakkari, yüksekova ve ağrı'da.

Afad tarafından yapılan açıklamada "i̇ran'ın hoy şehri yakınlarında saat 17.14'te 4,6 büyüklüğünde. Depremin derinliği 1.8 km olarak açıklandı. Afad'ın verilerine göre, saat 09:54'te kaydedilen deprem, yerin 8,75 kilometre derinliğinde meydana geldi. 16 ağustos 2021 son 10 yılda illerimizde meydana gelen deprem sayıları ve toplam deprem sayısına oranını gösteren i̇nteraktif koroplet harita Türkiye ve dünya genelinde meydana gelen son deprem hareketlerinin son dakika verilerini haberler.com'un son depremler. Merkez üssü kütahya'nın altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'da saat 11:24 itibariyle korkutan bir deprem meydana geldi. son dakika haberine göre kandilli rasathanesi'nden alınan veriler doğrultusunda van'ın başkale ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü çatak i̇lçesi olan 3.8 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre can ve mal. Depremin şiddeti 3.8 olarak açıklandı. van merkez'de saat 00.31 sıralarında büyüklüğü 4.3 olarak ölçülen bir deprem meydana geldi. van valisi bilmez özalp, saray ve gürpınar'daki 15 mahallede orta ve ağır hasarlı evler var. Sarsıntı, yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Deprem Son Dakika Van / Son Dakika Van Da Deprem / Depremin şiddeti 3.8 olarak açıklandı.. Genel 28.07.2021, 15:40 28.07.2021, 15:53. Yerin 4 kilometre altında gerçekleşen ve saat 22.12'de meydana gelen depremin büyüklüğü 3.9 olarak ölçüldü. Van'da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 00.58'de merkez üssü van 'ın tuşba ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

son dakika van'da deprem meydana geldiği bildirildi deprem son dakika. Wpntr 25 haziran van deprem, deprem van, son deprem, son depremler, van deprem.