Επεσε Το Facebook / Αττική Οδός: Συναγερμός! 16χρονος έπεσε από γέφυρα - Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει.

Έπεσε το facebook και το instagram: Τρέχοντα προβλήματα και διακοπές λειτουργίας στο facebook. Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στο site κοινωνικής δικτύωσης. Πόσο «κόστισε» αυτό στον μαρκ… Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση από την .

Πόσο «κόστισε» αυτό στον μαρκ… Î•Î Î•Î£Î• Η ΠÎ'ΝÎ'Î
ΕΠΕΣΕ Η ΠÎ'ΝÎ'Î"ΙÎ' ΤΩΝ ΠÎ'ΡΙΣΙΩΝ.Î"ΙÎ'ΛΥΕΤÎ'Ι Η ΕΥΡΩΠΗ ΚÎ'Ι Ο from www.paraxeno.com
Το πρόβλημα φαίνεται να οφείλεται στους dns servers. Πόσο «κόστισε» αυτό στον μαρκ… Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση από την . Το facebook έπεσε περίπου στις 6.30 το απόγευμα και ο μαρκ ζάκερμπεργκ, ο ιδρυτής της πλατφόρμας έχασε εκατομμύρια. Για τουλάχιστον έξι ώρες, facebook, instagram και whatsapp τέθηκαν εκτός λειτουργίας παγκοσμίως. Έχουν περάσει ήδη 5 ώρες από το πρώτο… offline των facebook, instagram, messenger και whatsapp και η μοναδική εξέλιξη είναι το μήνυμα της . Τρέχοντα προβλήματα και διακοπές λειτουργίας στο facebook. Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν εκατομμύρια χρήστες του facebook και .

Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει.

Γιατί έπεσε το facebook, το instagram, το whatsapp και το messenger. Τρέχοντα προβλήματα και διακοπές λειτουργίας στο facebook. Έπεσε το facebook και το instagram: Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν εκατομμύρια χρήστες του facebook και . Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει. Πόσο «κόστισε» αυτό στον μαρκ… Το πρόβλημα φαίνεται να οφείλεται στους dns servers. Συνεχείς είναι οι αναφορές πως δημοφιλείς οι πλατφόρμες facebook, instagram, whatsapp και messenger είναι εκτός λειτουργίας. Το facebook έπεσε περίπου στις 6.30 το απόγευμα και ο μαρκ ζάκερμπεργκ, ο ιδρυτής της πλατφόρμας έχασε εκατομμύρια. To facebook φαίνεται να έχει πέσει για ένα μεγάλο αριθμό χρηστών σε όλο τον κόσμο. Αναζητείται το γιατί «έπεσε» facebook και instagram. To facebook , το messenger, το instagram και το whatsapp έπεσαν με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στους χρήστες το . Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση από την .

Για τουλάχιστον έξι ώρες, facebook, instagram και whatsapp τέθηκαν εκτός λειτουργίας παγκοσμίως. Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στο site κοινωνικής δικτύωσης. To facebook φαίνεται να έχει πέσει για ένα μεγάλο αριθμό χρηστών σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 4 ώρες «κρασάρισμα». Έπεσε το facebook και το instagram:

Το πρόβλημα φαίνεται να οφείλεται στους dns servers. Είδαμε το Instagram της Natalie Gauvreau και μας έπεσε το
Είδαμε το Instagram της Natalie Gauvreau και μας έπεσε το from www.newsit.gr
Αναζητείται το γιατί «έπεσε» facebook και instagram. Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στο site κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση από την . Πόσο «κόστισε» αυτό στον μαρκ… Τρέχοντα προβλήματα και διακοπές λειτουργίας στο facebook. Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει. Έχουν περάσει ήδη 5 ώρες από το πρώτο… offline των facebook, instagram, messenger και whatsapp και η μοναδική εξέλιξη είναι το μήνυμα της . Γιατί έπεσε το facebook, το instagram, το whatsapp και το messenger.

Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στο site κοινωνικής δικτύωσης.

To facebook , το messenger, το instagram και το whatsapp έπεσαν με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στους χρήστες το . Συνεχείς είναι οι αναφορές πως δημοφιλείς οι πλατφόρμες facebook, instagram, whatsapp και messenger είναι εκτός λειτουργίας. Το facebook έπεσε περίπου στις 6.30 το απόγευμα και ο μαρκ ζάκερμπεργκ, ο ιδρυτής της πλατφόρμας έχασε εκατομμύρια. Για τουλάχιστον έξι ώρες, facebook, instagram και whatsapp τέθηκαν εκτός λειτουργίας παγκοσμίως. Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στο site κοινωνικής δικτύωσης. Αναζητείται το γιατί «έπεσε» facebook και instagram. Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει. Πάνω από 4 ώρες «κρασάρισμα». To facebook φαίνεται να έχει πέσει για ένα μεγάλο αριθμό χρηστών σε όλο τον κόσμο. Τρέχοντα προβλήματα και διακοπές λειτουργίας στο facebook. Πόσο «κόστισε» αυτό στον μαρκ… Έχουν περάσει ήδη 5 ώρες από το πρώτο… offline των facebook, instagram, messenger και whatsapp και η μοναδική εξέλιξη είναι το μήνυμα της . Γιατί έπεσε το facebook, το instagram, το whatsapp και το messenger.

Για τουλάχιστον έξι ώρες, facebook, instagram και whatsapp τέθηκαν εκτός λειτουργίας παγκοσμίως. Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στο site κοινωνικής δικτύωσης. Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει. Πάνω από 4 ώρες «κρασάρισμα». Έπεσε το facebook και το instagram:

Πάνω από 4 ώρες «κρασάρισμα». Έπεσε νερό στο κινητό ή έσπασε η οθόνη...Κανένα πρόβλημα
Έπεσε νερό στο κινητό ή έσπασε η οθόνη...Κανένα πρόβλημα from www.newsit.gr
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν εκατομμύρια χρήστες του facebook και . Συνεχείς είναι οι αναφορές πως δημοφιλείς οι πλατφόρμες facebook, instagram, whatsapp και messenger είναι εκτός λειτουργίας. Για τουλάχιστον έξι ώρες, facebook, instagram και whatsapp τέθηκαν εκτός λειτουργίας παγκοσμίως. Πόσο «κόστισε» αυτό στον μαρκ… Αναζητείται το γιατί «έπεσε» facebook και instagram. Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει. Έχουν περάσει ήδη 5 ώρες από το πρώτο… offline των facebook, instagram, messenger και whatsapp και η μοναδική εξέλιξη είναι το μήνυμα της . Το πρόβλημα φαίνεται να οφείλεται στους dns servers.

Έχουν περάσει ήδη 5 ώρες από το πρώτο… offline των facebook, instagram, messenger και whatsapp και η μοναδική εξέλιξη είναι το μήνυμα της .

To facebook φαίνεται να έχει πέσει για ένα μεγάλο αριθμό χρηστών σε όλο τον κόσμο. Έχουν περάσει ήδη 5 ώρες από το πρώτο… offline των facebook, instagram, messenger και whatsapp και η μοναδική εξέλιξη είναι το μήνυμα της . Έπεσε το facebook και το instagram: Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση από την . Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει. Πόσο «κόστισε» αυτό στον μαρκ… Το facebook έπεσε περίπου στις 6.30 το απόγευμα και ο μαρκ ζάκερμπεργκ, ο ιδρυτής της πλατφόρμας έχασε εκατομμύρια. Τρέχοντα προβλήματα και διακοπές λειτουργίας στο facebook. Αναζητείται το γιατί «έπεσε» facebook και instagram. Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στο site κοινωνικής δικτύωσης. Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν εκατομμύρια χρήστες του facebook και . To facebook , το messenger, το instagram και το whatsapp έπεσαν με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στους χρήστες το . Γιατί έπεσε το facebook, το instagram, το whatsapp και το messenger.

Επεσε Το Facebook / Î'ττική Οδός: Συναγερμός! 16χρονος έπεσε από γέφυρα - Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει.. Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στο site κοινωνικής δικτύωσης. Πόσο «κόστισε» αυτό στον μαρκ… Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει. Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν εκατομμύρια χρήστες του facebook και . Γιατί έπεσε το facebook, το instagram, το whatsapp και το messenger.